Potrava

Potrava

Žemlovka (4 ks)

Postup

1. Nakrájím loupáky na kolečka - Lepší je nakrájet je na elipsy 2 min
2. Smíchám nastrouhaná jablka a rozinky 30 sek
3. Vymažu plech máslem 30 sek
4. Na plech kladu postupně vrstvy Spodní vrstva:
- Loupáky / Jablka / Skořice / Tvaroh / Skořice

Uprostřed:
- Loupáky / Jablka / Skořice

Vršek:
- Loupáky / Skočice
15 min
5. Zaliju to mlékem s vejcem - Rozkvrdlám vejce s mlékem
- Zaleju to
20 sek
6. Peču v troubě na 200 °C - Peču v rozehřáté troubě
- V dolní části
20 min
38 min

Suroviny

Máslo 20 g
Tvaroh tučný (v papíru) 250 g
Jablka nastrouhaná 8 ks
Loupák 8 ks
Vejce 1 ks
Mléko polotučné 250 ml
Cukr skořicový 3 sáček
Rozinky 1 sáček